پله برقی

نصب و راه اندازی انواع پله برقی

پله برقی

نصب و راه اندازی انواع پله برقی

نصب پله برقی مشاوره و طراحی پله برقی، سرویس و نگهداری انواع پله برقی
این وبلاگ در زمینه فروش انواع پله برقی فعالیت میکند.

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

انواع رمپ ها

یکی از عمومی ترین راه حلهای عبور از ورودیهای پله دار ساختمانها استفاده از رمپهای دائمی هستند ( البته در جاهائیکه فضای کافی وجود داشته باشد ) قوانین مربوط به ساختمان از سال ۱۹۹۱ ، برای افراد ناتوان تسهیلات و امکاناتی را تحت عنوان سند M تصویب کرده و در سال ۱۹۹۱ بصورت کتابچه راهنمای طراحی ارائه شده است.
• رمپهای موقت ( قابل حمل و جابجائی )
اگر طراحی محیط به گونه ای باشد که نصب رمپهای دائمی غیر ممکن باشد ( برای مثال معمولا” رمپهای دائمی یا در امتداد عرض ساختمان و در پیاده رو بایستی ساخته شوند و یا برای سایر افراد مشکلات دیگری را ایجاد میکند ) استفاده از رمپهای موقت می تواند بعنوان یک راه حل پیشنهاد شود.

در هر صورت بایستی بخاطر داشت که در استفاده از رمپهای موقت نیاز است که شخص دیگری رمپ را در جای مورد نظر قرارداده و بعد از استفاده ، آن را بردارد. معمولا” این رمپ ها وزنی بین ۶ تا ۳۰ کیلوگرم دارند.

رمپهای موقت انواع مختلفی دارندکه مهمترین آنها عبارتند از :
رمپ های کانالی : این رمپ ها معمولا” بصورت یک جفت کانال هستند و از جنس فایبرگلاس ، چوب یا فلز می باشند که بوسیله میله های قابل تنظیم به همدیگر اتصال می یابند و در واقع توسط این میله ها فاصله به نحوی تنظیم می شود که چرخهای صندلی روی کانالها قرار گرفته و مسیر را طی می کنند.

انواع رمپ ها
رمپ های یک تکه :

این رمپ ها معمولا” پهن هستند و برای همین هم، به تنهائی مورد استفاده قرار می گیرند. عموما” از جنس آلومینیوم یا فلز بوده و سطح آن در برابر لغزش و سرخوردگی مقاوم است و یک لبه ایمنی خیلی کوتاه در هر طرف دارند. این رمپ ها معمولا” فقط برای فاصله های کوتاه مناسب هستند و آنهم بدلیل اندازه و وزن آنهاست. اکثرا” قابل تا شدن نیستند.
رمپ های چند قسمتی : این رمپ های شبیه رمپهای یک تکه هستند ولی طوری طراحی شده اند که بصورت کشویی داخل هم می روند و میتوانند یک رمپ طویلتری را ایجاد کنند. انواعی از این رمپ ها که قابلیت تاشدن ندارند. بطور نیمه دائم در محلهای مورد نظر قرار می گیرند. به نحوی که نیاز نیست بطور مداوم آنها را قرارداد یا برداشت. اغلب این نوع رمپ ها دارای نرده های جانبی نیز هستند و برای تقویت بیشتر رمپ از پایه های با قابلیت تنظیم ارتفاع استفاده می شود.
رمپ های مخصوص صندلی چرخدار و اسکوترهای برقی : این رمپ ها طوری شده اند که می توانند وزن بالای صندلی های چرخدارهای و اسکوترهای برقی را تحمل کنند. کسی که از یک اسکوتر سه چرخ استفاده می کند نیاز دارد که از یک رمپ یک تکه استفاده نماید و یا اینکه یک رمپ ۳ کاناله بکار برد، به طوری که چرخها بطور هماهنگ روی آن قرارمی گیرند.
رمپ های دروازه ای : این رمپ ها از نوع کانالی کوتاه هستند که میتوانند پشت وسیله حرکتی یا صندلی چرخدار برقی قرار گیرند و در موقع صعود از ورودیهای پرشیب استفاده می شود. در هر حال، در اکثر موارد لازم است که شخص دیگری جهت قراردادن رمپ و برداشتن آن به فرد ناتوان کمک کند.
رمپ های آستانه : این رمپ ها برای عبور فرد از آستانه های بلند ورودیها یا در منزل استفاده می شوند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی